Cautare

5957 de rezultate pentru "centre titularizare 2009 rezultate concurs bistritnasaud" (5.02 secunde)
Noul imprumut cu Banca Mondiala, in valoare de 120 de milioane de dolari, se intinde pana in 2009 si prevede atat inchiderea minelor, cat si crearea a 30.000 - 40.000 de locuri de munca pentru minerii disponibilizati.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi. ... O parte a mallului va fi deschisa in martie 2009.
Bugetul judetului pe anul 2009 este cu 11 procente mai mare decat cel anterior, cifrandu-se la aproximativ 196 de milioane de lei.
Din Wikipedia am aflat detalii despre filmul Calatoria lui Gruber, o coproductie romano - maghiara (2008) a regizorului Radu Gabrea, iesit pe ecrane in anul 2009. ... Soldat Premiera Filmul a rulat pe ecranele din Romania incepand cu 5 septembrie 2009.
b) face recomandari cu privire la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati aflate in centre de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si in spitale/sectii de psihiatrie si monitorizeaza implementarea acestora de catre entitatile publice sau private care au atributii in acest sens;
Intuitia aceasta s-a dovedit insa gresita, chiar si daca amintim doar faptul ca multe dintre studiile cu celule stem au fost intrerupte din lipsa de rezultate. ... Si, injectate impreuna, par sa dea rezultate mai bune. ... Ceea ce facem si in prezent, cu multe centre din lume.
Am 12-15 neurochirurgi care realizeaza cu rezultate excelente acest tip de interventii chirurgicale", spune profesorul doctor Mircea Gorgan. ... De asemenea, operatia se impune si dupa ce se constata ca tratamentul administrat (antiinflamatoare, antialgice etc.) nu mai da rezultate.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Se desfasoara de cateva zile la nivelul conducerii PSD un adevarat concurs de inventat motive pentru care sa fiu dat afara din partid. ... Mircea Geoana trebuie dat afara din PSD pentru ca a lasat datorii dupa campania prezidentiala din 2009.
Se desfasoara de cateva zile la nivelul conducerii PSD un adevarat concurs de inventat motive pentru care sa fiu dat afara din partid. ... Mircea Geoana trebuie dat afara din PSD pentru ca a lasat datorii dupa campania prezidentiala din 2009.
"Este al doilea concurs in care Ioana a fost aproape de realizarea baremului. ... Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: "Este o sectie care ne da rezultate an de an si pe plan national, si international.
Liderul UDMR a mai spus ca a aflat la o sedinta de Guvern ca Musca voia desfiintarea Directiilor Judetene pentru Cultura si infiintarea a 8 centre regionale.
Înainte existau solarii si sere mult mai bine organizate, dar si centre de desfacere, acele aprozare de unde se cumparau produse autohtone. ... Porci nu se mai cresc decat pe la nenea Tache si nu in centre specializate.
Seful statului a negat ferm existenta unor centre de detentie ale CIA pe teritoriul Romaniei, subliniind ca aceasta afirmatie este valabila atat pentru trecut, cat si pentru prezent.
Potrivit sursei citate, pentru atragerea mai multor participanti, initiatorii au amenajat trei centre de informare amplasate in puncte diferite - Facultatea de Electrotehnica (centrul Lapus), Facultatea de Mecanica (centrul Mecanica) si respectiv in holul central al Universitatii din Craiova.
Urmare a iesirii lui Geoana in mijlocul celor cu sacosele pline de cartofi si varza, PSD se asteapta sa mai stranga, la cele 44 de centre de colectare deschise, cel putin jumatate de milion de semnaturi pentru introducerea votului uninominal, astfel incat sa ajunga pana pe la mijlocul lui iunie la cifra rotunda de 1 milion.
Alti 380 de minori au ajuns in grija unor asistenti maternali, 35 au fost plasati la familii, 30 au ajuns in centre de plasament, 16 in centre de primire in regim de urgenta, trei in familia extinsa si 33 in alte situatii.
Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat ieri ca din investigatiile Comisiei parlamentare CIA reiese fara dubii ca avioanele ce ar fi survolat Romania au facut escala pe aeroporturile romanesti in scopuri tehnice si a infirmat ideea ca pe teritoriul tarii noastre ar exista centre speciale pentru detinutii CIA.
google-analytics.com